خواص چای سیاه با عناب - An Overview
خواص چای سیاه با عناب - An Overview
Blog Article
اما در این قسمت و در ادامه این مقاله، قصد داریم در مورد خواص بینظیر عناب صحبت کنیم و آنها را به طور کامل معرف نماییم.
همانطور که گفتیم، افرادی که دیابت دارند باید برای مصرف عناب از پزشک خود مشورت بگیرند. برخی افراد نیز ممکن است به این میوه حساسیت داشته باشند که به توصیهی پزشک نباید عناب مصرف کنند.
در طی تحقیقات علمی، در عصاره میوه عناب پلی ساکاریدهای اسیدی و یک پلی ساکارید خنثی یافت شده است. پلی ساکاریدهای اسیدی دارای ویژگی شلاتهکردن (به دام انداختن) یونهای فلزی بوده و از خود فعالیت آنتیاکسیدانی نشان میدهند.
این میوه می تواند به سرعت شما را سیر کند و از تنقلات ناسالم بین وعده های غذایی جلوگیری کند.
علاوه بر خاصیت عناب برای کبد چرب این میوه به عملکرد کلیه نیز کمک میکند.عناب باعث افزایش ادرار میشود، همچنین مجاری ادرار را گشاد میکند، در بیماریهای کلیوی از جمله کسانی که مشکل در دفع سنگهای کلیه دارند ، موجب دفع سنگشان میشود.
خطر آسیبهای ناشی از وجود زخم، جراحت و باکتریهای خطرناک را کم میکند.
از خواص عناب خشک برای یبوست نباید غافل شد. درصد فیبر بالا در این میوه به ویژه به صورت خشک شدهاش، آن را به یک داروی طبیعی برای درمان یبوست در بزرگسالان و کودکان تبدیل کرده است.
خوردن عناب دارای خواص بسیاری است، اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که مصرف عناب میتواند با برخی از داروها تداخل ایجاد کند و در برخی از مواقع برای فرد مصرف کننده ایجاد مشکل نماید.
خوردن عصاره عناب باعث میشود تا هورمونهای بدن شما تنظیم گردند که میتواند به خواص دم کرده عناب خشک کاهش اظطراب و استرسها کمک بسیاری کند و بسیاری آنها را رفع نماید.
سلولهای مغز با افزایش سن شروع به تحلیل میکنند. این امر خطر ابتلا به تعدادی از اختلالات عصبی را افزایش میدهد. عناب قادر است ذهن را آرام کند.
مقدار آمینواسید در عناب وحشی از عناب کشت شده متفاوت است.
سلول های مغز با افزایش سن شروع به تحلیل می کنند. این امر خطر ابتلا به تعدادی از اختلالات عصبی را افزایش می دهد. عناب قادر است ذهن را آرام کند.
عناب برای چی خوبه؟ از خواص عناب تازه میتوان به خواص درمانی آن برای آرامشبخشی و ضد بدخلقی نام برد و در طب سنتی چینی و کره از آن بهعنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب میشود، استفاده میکنند.این گیاه باعث تقویت معده و طحال و سیستم گوارشی شده است و برای درمان بیماریهای گوارشی استفاده میشود.
برای خوش طعم شدن میتوان مقداری هل، دارچین یا زنجبیل نیز به دمنوش اضافه کرد.